Meer informatie? Bel naar +31 6 45210127 info@zorgbureaulimafermino.nl

Dienstverlening

Ons zorgbureau biedt een breed scala aan diensten op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Deze omvatten doorgaans persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met diverse zorgbehoeften. Daarnaast kunnen wij optioneel ook thuiszorg leveren, waarbij we zorgverleners naar de woning van cliënten kunnen sturen.

Ons zorgpersoneel helpt bij dagelijkse taken zoals baden, aankleden en medicatiebeheer en biedt ook emotionele en sociale ondersteuning. Op basis van onze dienstverlening willen wij een cruciale rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met gezondheidsproblemen, ouderen en mensen met een handicap. Dit doen wij door gepersonaliseerde en professionele zorg te bieden in de omgeving van Rotterdam.

Vrouwelijke zorgverleenster

Onze dienstverlening

Wij bieden een breed palet aan diensten aan, zodat wij u een optimale zorg kunnen bieden.

DONT DELETE THIS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Begeleiding individueel

Individuele begeleiding omvat persoonlijke ondersteuning en zorg aan mensen in hun eigen huis, gericht op het bevorderen van zelfstandigheid, welzijn en dagelijkse activiteiten.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging omvat hulp bij dagelijkse taken zoals wassen, aankleden, eten en medicatie. Het ondersteunt mensen met beperkingen om comfortabel en zelfstandig thuis te blijven functioneren.

Verpleging

Verpleging omvat medische zorg, ondersteuning en begeleiding die professionals bieden aan patiënten in hun eigen huis, gericht op herstel, comfort en zelfstandigheid.

Begeleiding groepen

Begeleiding van groepen omvat ondersteuning en activiteiten voor cliënten met diverse zorgbehoeften, bevorderend sociaal welzijn en zelfstandigheid binnen de vertrouwde thuisomgeving.

Vervoer op maat

Vervoer op maat binnen de thuiszorg biedt aangepast transport voor medische afspraken en boodschappen voor ouderen en hulpbehoevenden om de toegankelijkheid en zelfstandigheid te verhogen.

Huishoudelijke verzorging

Huishoudelijke verzorging omvat hulp bij dagelijkse taken zoals schoonmaken, boodschappen doen en koken voor mensen die zelfstandig thuis wonen maar ondersteuning nodig hebben voor een comfortabele leefomgeving.

Ambulante zorg

Ambulante zorg omvat medische en verpleegkundige diensten die buiten een ziekenhuissetting worden verstrekt, direct aan patiënten in hun eigen huis, ter ondersteuning van herstel en gezondheid.

DONT DELETE THIS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kookactiviteiten / Voedselvoorziening

Kookactiviteiten omvatten het bereiden van voedzame en gezonde maaltijden voor cliënten die ondersteuning nodig hebben. Dit helpt hun gezondheid te bevorderen.

Bewegingsactiviteiten

Bewegingsactiviteiten omvatten fysieke oefeningen en mobilisatie voor patiënten thuis, bevorderend voor gezondheid en herstel, met nadruk op functionaliteit, zelfstandigheid en welzijn.

Gezondheidsvoorlichtingen

Gezondheidsvoorlichtingen omvatten educatieve activiteiten waarbij zorgverleners patiënten en families worden geïnformeerd over gezondheidsmanagement, medicatie, levensstijl en preventie, om zelfredzaamheid en welzijn te bevorderen.

Bemiddeling

Bemiddeling in de thuiszorg omvat het faciliteren van zorgdiensten tussen cliënten en gekwalificeerde zorgverleners. Het doel is passende zorg op maat te leveren binnen de vertrouwde thuisomgeving van de cliënt.

Ondersteuning en begeleiding

Ondersteuning en begeleiding omvat persoonlijke hulp en begeleiding voor mensen met gezondheidsbeperkingen, gericht op dagelijkse taken, medicatiebeheer en emotionele steun.

Jeugd- en gezinsbegeleiding

Jeugd- en gezinsbegeleiding betreft ondersteuning aan gezinnen met uitdagingen, zoals opvoeding en gedrag. Onze professionals bieden advies, training en hulp om een gezonde gezinsdynamiek te bevorderen.

Organisaties waarmee wij samenwerken: