Meer informatie? Bel naar +31 6 45210127 info@zorgbureaulimafermino.nl

Over ons

Bij ons draait alles om het creëren van een aanzienlijke maatschappelijke impact door middel van het leveren van hoogwaardige persoonlijke gezondheidszorg. Onze missie is diepgeworteld in het streven naar het verbeteren van de levenskwaliteit van de gemeenschap waarin we opereren. Als trotse zorgverleners richten we ons op het aanbieden van zorg die verder gaat dan slechts medische behandelingen; we streven ernaar om een verschil te maken in het welzijn van elk individu dat we bedienen.

Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar. We geloven dat hoogwaardige zorg een recht is van iedereen, en daarom stellen we onszelf voortdurend de hoogste normen om ervoor te zorgen dat elke patiënt die onze zorg zoekt, de best mogelijke behandeling en ondersteuning krijgt. Ons ervaren team van zorgprofessionals, bestaande uit verpleegkundigen en andere gespecialiseerde medewerkers, heeft niet alleen de nodige expertise, maar ook het medeleven dat nodig is om elke patiënt met de grootste zorg en respect te behandelen.

Zorgbureau Rotterdam
Lima Fermino

Gevestigd in Rotterdam

In het hart van onze inspanningen ligt Rotterdam, een stad die bekend staat om haar dynamiek, diversiteit en sterke gemeenschapszin. We voelen ons vereerd om in deze omgeving te werken en dragen graag bij aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van haar inwoners. Ons doel is niet alleen om curatieve zorg te bieden, maar ook om preventieve maatregelen te ondersteunen en gezondheidsbewustzijn te bevorderen, waardoor we een duurzame impact op de gezondheid van de gemeenschap kunnen hebben.

Dag in, dag uit, streven we naar excellentie in alles wat we doen. Of het nu gaat om het bieden van medisch advies, het coördineren van zorgplannen of het ondersteunen van patiënten en hun families; we zetten ons in voor het leveren van zorg met integriteit, empathie en professionaliteit.

Organisaties waarmee wij samenwerken: